25. februari 2018
Terwijl de lammetjes druk rond huppelen door de schuur is de Paashaas al begonnen met zijn voorbereidingen. Van eitjes schilderen tot de beste verstopplekjes voor zijn heerlijke eitjes verzinnen. Ook bij Schaapskooi schaap en zo komt hij langs en daarom hebben wij jullie hulp hard nodig. Op 1e en 2e paasdag kun je ons komen helpen zoeken van 11:00 tot 17:00. Misschien vind jij wel zoon heerlijk ei! Kom jij ook?
26. januari 2018
Gaat het nu dan eindelijk gebeuren? De lang verwachte babyboom lijkt zijn aftrap te hebben gemaakt. Kom je ook een heerlijk bakkie doen? Mischien wordt jij dan wel getuige van de geboorte van een lief lammetje!
11. december 2017
De voorbereidingen zijn weer in volle gang. Lekker ravotten op een van de springkussens, broodjes bakken op een kampvuur, knuffelen met de lammetjes of gewoon heerlijk genieten van een kopje snert op deze koude winterdagen. Kom jij ook?
09. november 2017
Vandaag zijn onze nieuwste familieleden verhuisd. Een heerlijk dak boven hun hoofd en een kunstmatig zonnetje. Niks meer dan vrolijk ge béh komt je tegemoet als je een kijkje komt nemen.